Van Zyl var flyvende og Lucas er bedste dansker

LucasBjerregaard_terrassa15-288479Jaco Van Zyl er med i Turkish Airlines Open for første gang, men han fik en flyvende start, da han fører med tre slag foran Lee Westwood.
Lucas Bjerregaard afsluttede desværre runden med en bogey, men han fastholdt sin gode form, og efter fem birdies gik han første runde i -4, hvilket placerer ham som nr. 11.
Morten Ørum Madsen er nr. 28 i -2 og Thorbjørn Olesen ét slag længere tilbage som nr. 42 i -1.
Efter tre birdies og tre bogeys af både Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn er de delt nr. 53 i par ud af de 78 spillere i feltet, som spiller fire runder uden cut om en præmiesum på $ 7 mio.
Van Zyl foran Westwood og McIlroy i top-5
JacoVanZyl_paris15-292724Jaco Van Zyl lavede en eagle og ni birdies for en forrygende runde i -11, og det giver ham et forspring på tre slag. Banerekorden er på -10, men om man vil anerkende det som ny officiel banerekord er tvivlsomt, da der måtte lægges op på tætklippede arealer.
Lee Westwood missede et kort birdieputt på sidste hul, men i -8 er han alene på 2. pladsen, mens Chris Wood er nr. 3 i -6.
Rafa Cabrera-Bello, Fabrizio Zanotti, Richard Bland, Rory McIlroy, Kiradech Aphibarnrat, Julien Quesne og Bernd Wiesberger deler 4. pladsen i -5.
Ian Poulter fik det dårligt under onsdagens Pro-Am, og spillede kun 9 huller, men det kunne ikke ses på hans spil i første runde. Trods en tredobbelt bogey på par-3 hullet 5., så gik Poulter første runde i -3, hvilket placerer ham som nr. 17.
— Læs også: Feltet i de fire Final Series turneringer
Brooks Koepka er forsvarende mester, men han er ikke med, og har helt droppet sit Europa Tour medlemskab for at fokusere på PGA Tour.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag og lørdag fra kl. 10 – 15 samt søndag fra kl. 9:30 – 14:30. Se starttider for anden runde.
Turkish Airlines Open, leaderboard