Dubuisson vandt og Kjeldsen lige udenfor top-10

VictorDubuisson_augusta15-286770Efter et skuffende år vandt Victor Dubuisson endnu engang Turkish Airlines Open, som han også vandt den første udgave af i 2013.
Søren Kjeldsen gik en flot runde i -6 med fem birdies på de sidste 6 huller, og han blev bedste dansker som nr. 11 i -12, mens Lucas Bjerregaard blev nr. 26 i -7 efter en runde i -3.
Thorbjørn Olesen var rundt i +1, og faldt lidt tilbage til en 41. plads i -4, mens Thomas Bjørn blev nr. 47 i -3, hvilket også var hans score for dagen. Morten Ørum Madsen sluttede som nr. 56 i -1 efter en finalerunde i +2.
Dubuisson tilbage som vinder
Victor Dubuisson og Jaco Van Zyl delte føringen i -16 efter tredje runde, og særligt Kiradech Aphibarnrat spillede også med om sejren under finalerunden.
 Læs også: Pointsystemet i Final Series
Dubuisson var to slag efter Van Zyl inden de sidste 4 huller, men tre birdies for en runde i -6 gav Dubuisson sejren i -22 foran Van Zyl i -21 og Aphibarnrat i -20. Både Van Zyl og Aphibarnrat gik finalerunden i -5, og det på trods af, at Aphibarntat ‘kun’ lavede pars på de sidste 8 huller.
Byeong Hun An blev nr. 4 i -19 foran Chris Wood i -17, mens Peter Uihlein og Rory McIlroy i -16. McIlroy gik hver af de første tre runder i -5, men måtte nøjes med en finalerunde i -1 på The Montgomerie Maxx Royal.
Et skuffende år for Dubuisson
25-årige Dubuisson begyndte året som nr. 17 på verdensranglisten. I mandags var han nede som nr. 69, og med sejren kommer han frem i top-40.
Det var hans anden Europa Tour sejr i karrieren, og den anden var som nævnt også i Tyrkiet. Sidste år var han i finalen i WGC – Accenture Match Play Championship, hvor Jason Day vandt på 23. hul.
I 2014 havde Dubuisson også to top-10 placeringer i majors, og han var på Ryder Cup holdet, men i år har han haft personlige problemer, og det har været et resultatmæssigt skuffende år, selvom han dog var fremme som nr. 49 på Race to Dubai ranglisten.
— Læs også: Danskerne i Final Series
Brooks Koepka er forsvarende mester, men han er ikke med, og har helt droppet sit Europa Tour medlemskab for at fokusere på PGA Tour.
Turkish Airlines Open, resultat