Thomas Bjørn kommer med i BMW Masters

ThomasBjørn_kennemer15-297037Som nævnt i artiklen med Ugens Europa ranglister, så har Thomas Bjørn fået en turneringsinvitation til BMW Masters, og dermed er der fire danske deltagere i næste uges Final Series turnering.
I denne uge er Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen blandt deltagerne i WGC – HSBC Champions, der er den anden af de fire turneringer i Europa Tourens Final Series.
— Læs også: Feltet i de fire Final Series turneringer
Selvom det først er stillingen på Race to Dubai ranglisten efter WGC – HSBC Champions, som afgør feltet i BMW Masters, så er Lucas Bjerregaard reelt sikker på en plads, da han pt. er nr. 55 på ranglisten, og nr. 63 er pt. også inde i feltet.
Bjørns indtjening tæller ikke til Race to Dubai
Selvom Thomas Bjørn nu kommer med i BMW Masters, så tæller hans indtjening dog ikke til Race to Dubai ranglisten, da han er med på en turneringsinvitation.
— Læs også: Pointsystemet i Final Series
Bjørn er nr. 87 på Race to Dubai ranglisten, men selv hvis han opnår et topresultat i BMW Masters, så kan han således ikke spille sig til en plads ved sæsonfinalen i Dubai, hvortil kun de 60 bedste på Race to Dubai ranglisten er kvalificeret.