Video: Happy Gilmore sving på PGA Tour

JP_HappyGilmore_CIMBClassic15Vi har set en del eksempler på det berømte Happy Gilmore sving udført af professionelle golfspillere, men så vidt vides er det aldrig sket under en turnering, at en spiller har taget tilløb som Happy Gilmore gjorde det i filmen af samme navn.
Det blev der dog lavet om på søndag, for i finalerunden af CIMB Classic begyndte John Peterson runden på 10. tee med et Happy Gilmore drive, som man kan se det i videoen nedenfor og på Instagram her. Videoen er optaget af Jason Dufner.
12 slag bedre end i 3. runde
Om det var Happy Gilmore svinget som hjalp John Peterson skal være usagt, men han lavede par på hullet og gik en flot finalerunde i -6, hvilket var 12 slag bedre end hans 3. runde i 78 slag og otte slag bedre end hans hidtil bedste runde i turneringen!
Efter +16 i de første tre runder sluttede John Peterson dog på sidstepladsen i +10, mens Justin Thomas vandt turneringen i -26 foran Adam Scott i -25.