Steve Williams: – Woods behandlede mig som sin slave

03-11-2010 European Tour 2010, WGC-HSBC Champions, Sheshan International GC, Shanghai, China. Nov 04-07. Tiger  Woods of United States with caddie Steve Williams during the pro-am..
Tiger Woods og Steve Williams havde mange triumfer sammen, da de to udgjorde verdens mest suveræne spiller-caddie team, men efter Woods ægteskabs-skandale fik forholdet til at smuldre, har der været kold luft mellem de to.
Nu udgiver Steve Williams så en bog om sit liv som caddie, og heri langer han kraftigt ud efter Woods, og beskriver hvordan han til tider følte sig som en slave.
Williams beskriver både Woods underlige opførsel op til skandalen i efteråret 2009, og kritiserer i voldsomme vendinger både pressen, holdet omkring Woods og verdensstjernen selv.
Da skandalen om Woods mange affærer ramte pressen, fik Williams blot en e-mail fra Woods, og hørte derefter ikke fra ham i fire måneder. Han fortæller i bogen, at han gentagne gange bad Woods’ manager om at udsende en pressemeddelelse, der friholdt caddien for at have haft viden om de mange affærer.
— Læs også: Begyndelsen på enden? Woods opereret på ny
– Hvordan skulle jeg kunne bruge så meget tid med ham, uden at vide hvad der foregik, spurgte alle folk jo sig selv, skriver Williams i bogen. – Svaret er dog, at Elin heller ikke vidste det. Han indviede kun en gruppe på nogle få gamle venner, fortsætter han.
Også Woods’ opførsel på banen, får kniven af Williams i den nye bog.
– En ting der virkeligt pissede mig af var, hvordan han kunne smide en kølle hen i nærheden af baggen, og bare forvente, at jeg samlede den op. Jeg følte mig som hans slave, skriver Williams og fortsætter:
– En anden ting var hans uvane med, at spytte i hullet hver gang han missede et putt.
Williams’ bog kom i handlen mandag, og har fået blandede reaktioner. Nogle mener, at Williams har mange gode pointer, imens andre mener, at Williams havde verdens bedste job i 11 år, og burde være bedre end at hænge det beskidte vasketøj til tørre i offentligheden.