McIlroy gav sin driver til fan på Facebook

Rory McIlroyNår Rory McIlroy poster noget på sin Facebook-side, kommer der tusindvis af kommentarer, og det er sikkert de færreste af hans fans, der regner med ligefrem, at få et svar tilbage fra verdensstjernen. McIlroy er dog ikke som folk er flest.
I tirsdags lagde McIlroy et par billeder op fra en clinic han lavede i Shanghai forud for denne uges WGC-HSBC Champions. Og åbenbart fulgte McIlroy med i opslagets udvikling, da han personligt svarede på flere af kommentarerne.
Blandt andet skrev han til en fan, at han nok skulle komme til Australien igen snart, og til en anden, at han ikke regnede sig selv som værende særlig god til, at lære fra sig. Og så var der Barry Edwards.
Edwards skrev til McIlroy, at han stadig manglende en driver, og spurgte om ikke han kunne få en af McIlroys aflagte. Og minsandten om ikke McIlroy svarede.
roryfacebook
Som det fremgår af korrespondancen ovenfor, så skrev McIlroy blot: – Jo. Jeg sender dig en Nike Covert Driver. Den har tjent mig godt, og bad så om kontaktoplysningerne på Barry Edwards, som naturligt nok var ovenud lykkelig. Også selvom McIlroy ikke kunne garantere, at den kunne sendes ud på 320 yards hver gang.
Man får aldrig et ja, hvis man ikke spørger.