Adam Scott: – Håber ikke han skriver en bog om mig

22-03-14 PGA Tour 2014, Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard, Bay Hill Club & Lodge, Orlando, Fla, USA. 20-23 Mar. Adam  Scott of Australia with caddie Steve Williams during the third round.
Steve Williams, der tidligere har været caddie for Tiger Woods, og som nu går på deltid for Adam Scott udgav i denne uge en biografi, hvor Williams – som vi tidligere har beskrevet her på Teetime – skyder med skarpt mod sin tidligere arbejdsgiver.
Adam Scott fastholder dog, at bogudgivelsen ikke distraherer ham. Faktisk har han ikke læst bogen endnu.
– Nej, jeg har ikke været heldig nok til, at få en kopi. Den er nok stadig på vej med posten, sagde Scott på et pressemøde forud for denne uges WGC-HSBC Champions.
Scott og Williams har – efter ønske fra sidstnævnte – skåret ned på deres samarbejde, så New Zealænderen kun er på baggen i cirka 10 turneringer i denne sæson. Denne uge er ikke en af dem.
Williams arbejde for Woods i 13 år inden han i forbindelse med sex-skandalen i 2009 blev fyret
Læs også: Steve Williams: – Woods behandlede mig som sin slave
De sidste fire år er det så Adam Scott, der har været arbejdsgiver for den til tider kontroversielle caddie, og den tidligere verdensetter har flere gange måtte forsvare Williams overfor pressen.
Da Scott vandt WGC Bridgestone Invitational i 2011, sagde Williams straks efter, at det var hans “karrieres største sejr”. Dette på trods af hans 13 major-sejre med Woods.
Senere samme år blev Williams ved en lukket middag for PGA Tourens caddier, hædret for omtalte interview med prisen for “årets fejring”. Dengang sagde Williams, at hans mål var, at stikke trofæet op i “hans sorte r**”. En bemærkning der kom ud til offentligheden, og som både Williams og Scott måtte stå på mål for.
Scott blev opfordret til, at fyre sin caddie, men han holdt dog fast, og sagde at en undskyldning var nok for ham til, at glemme sagen.
På pressemødet onsdag blev Scott også spurgt om han regnede med, at Williams ville skrive en fortsættelse til bogen om nogle år.
– Jeg skal gøre mit bedste for, at opføre mig så pænt, at det ikke bliver aktuelt, svarede Scott med et smil.