Nicole B. bedste dansker i Sanya Ladies Open

NicoleBrochLarsen_2015_2Nicole Broch Larsen sluttede Sanya Ladies Open i Kina som bedste dansker. Med 71 i sidste runde rykkede hun op på en delt 20. plads, som dog ikke er bedre end den delte 21. plads Nicole havde før runde, idet de var ni damer der måtte dele den placering. Nicole var totalt fire slag under par og tre slag fra damerne i top ti men ni slag fra vinderen.
– Læs også: Fire danske damer videre i Kina
Kineserne som der naturligvis var en del af i feltet, ryddede ugæstfrit hele præmiebordet med Xiyu Lin som vinder i 13 under par,  Jing Yan i 11 under par på andenpladsen og deres største navn Shanshan Feng i ti under par på tredjepladsen.
Emily K. Pedersen gik i 70 i finalerunden og rykkede i slutstillingen fra cutgrænsen som delt nummer 61 til en delt 40. plads. Malene Jørgensen der efter første runde var bedste dansker sluttede med en runde i 74 og blev delt nummer 48 og endelig lukkede Nanna K. Madsen det 70 damer store finalefelt af med en sidste runde i 79 slag.
Shanshan Feng der blev nummer tre fører ranglisten godt 94.000 euro foran Nicole Broch Larsen. Feng har kun spillet fem ud af de krævede seks turneringer, der er minimum for at blive på listen. Men Feng der er forsvarende mester i sæsonfinalen Omega Dubai Ladies Masters, forventes at stille op her igen fra den 9. – 12. december og med en førstepræmie ‘kun’ på 75.000 euro, kan Nicole derfor ikke vinde ranglisten.
Nicole skal i øvrigt inden så længe sammen med Line Vedel O’Hara til USA og spille Final Qualifying Stage til LPGA Tour.
Rookie of The Year listen føres fortsat af Emily foran Nanna og formentlig slutter sæsonen også med de to som nummer et og to.
Sanya Ladies Open, Slutresultat