Lucas på 4. pladsen i BMW Masters

LucasBjerregard_agadir15-285866Lucas Bjerregaard er endnu engang med helt fremme på Europa Touren, hvor han er nr. 4 efter første runde af BMW Masters.
Efter en bogeyfri runde med seks birdies er Lucas Bjerregaard delt nr. 4 i -6 og to slag efter Sergio Garcia, som fører i -8.
Søren Kjeldsen var rundt i par efter en birdie og en bogey, hvilket placerer ham som nr. 48, mens Thorbjørn Olesen er nr. 71 i +3 efter en runde med to birdies, to bogeys og en tredobbelt bogey.
Garcia foran Hun An og Dubuisson
Sergio Garcia fører som nævnt i -8, og han er ét slag foran Byeong Hun An og Victor Dubuisson i -7, mens Lucas Bjerregaard deler 4. pladsen i -6 med Ross Fisher.
Paul Casey, Thongchai Jaidee og Justin Rose deler 6. pladsen i -5.
Lucas tættere på sæsonfinalen i Dubai
Mens Kjeldsen som nr. 13 og Thorbjørn som nr. 26 på Race to Dubai ranglisten er sikre på en plads i næste uges sæsonfinale, så skal Lucas holde sin plads i top-60 for at komme med til Dubai.
— Læs også: Ugens verdensranglister
Lucas er pt. nr. 55 på ranglisten, men han er kun godt 30.000 point foran nr. 61, og i BMW Masters spilles om 8 mio. point til Race to Dubai ranglisten, mens der er $ 7 mio. i præmiesum.
I tilfælde af afbud kommer den næste spiller på Race to Dubai ranglisten med i feltet, så der vil være 60 spillere i sæsonfinalen.
Skuffende start af Danny Willett
Rory McIlroy, der fører Race to Dubai ranglisten, deltager ikke i BMW Masters, og hans førsteplads er i spil.
Fem spillere kan overhale ham i denne uge, og Danny Willett er tættest på, da han kan overtage førstepladsen med en udelt 28. plads i BMW Masters, men efter en første runde i par er Willett dog kun nr. 48.
På Europa Tourens hjemmeside kan man løbende se en beregnet stilling for Race to Dubai ranglisten her.
— Læs også: McDowell bliver reddet af nye ET minimumskrav
Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag til søndag morgen fra kl. 04 – 09 med genudsendelse på Viasat Golf om eftermiddagen fra kl. 14 – 19. Se starttider for anden runde.
BMW Masters, leaderboard