WITB: Peter Malnati

PeterMalnati_SandersonFarms_2015
Peter Malnati var i 2014 rookie på PGA Touren, men resultaterne var ikke til at beholde kortet, og derfor har den 28-årige amerikaner i år spillet på Web.com Touren. Takket være blandt andet en sejr spillede han sig til et comeback til PGA Touren, og mandag vandt han så karrierens største sejr.
– Læs mere: Endnu en førstegangsvinder på PGA Tour
Samtidig med WGC – HSBC Champions i Kina blev der spillet Sanderson Farms Championship i Mississippi, og her måtte man kæmpe både med dårligt vejr og mørke. Turneringen blev derfor først færdigspillet mandag, og her kunne Malnati juble over sejren, der endte med at blive på et enkelt slag foran David Toms og William McGirt. Med sejren fulgte udover 738.000 dollars også to års excemption, hvilket betyder alverden for en ung spiller, der skal forsøge at skabe sig en karriere på PGA Touren.
Titleist er et meget populært mærke blandt de unge amerikanske spillere, og som man kan se i nedenstående oversigt, var det en udelukkende udstyr fra den amerikanske producent, som Peter Malnati havde i baggen.
Driver: Titleist 915D2 (8,5 grader).
3-kølle: Titleist 915F (15 grader).
19-grader hybrid: Titleist 816H1.
23-grader hybrid: Titleist 816H2.
Jern (5-9): Titleist T-MB 716.
48-grader wedge: Titleist T-MB 716.
50-grader wedge: Titleist Vokey SM6 .
56-grader wedge: Titleist Vokey SM6.
60-grader wedge: Titleist Vokey SM6.
Putter: Titleist Scotty Cameron Fastback 1.5.
Bold: Pro V1x.
Sanderson Farms Championship, resultat.