Inbee Park fører foran Suzann Pettersen

InbeePark_kualalumpur15-299288Den tidligere mexicanske verdensetter Lorena Ochoa er vært for LPGA i denne uge, men 33-årige Ochoa er dog ikke selv med i Lorena Ochoa Invitational presented by Banamex and JTBC, hvor der blot er 36 deltagere.
Inbee Park trak sig fra sidste uges turnering med en skade i fingeren, men efter otte dages pause uden golf er hun tilbage på toppen, da hun fører i -4 foran Suzann Pettersen, Angela Stanford og Minjee Lee i -3.
Syv spillere deler 5. pladsen i -1 heriblandt svenske Pernilla Lindberg og den mexicanske amatør Gary Lopez, der i øvrigt lavede en hole-in-one i første runde.
Lydia Ko vil fortsat være nr. 1 i verden
Inbee Park er nr. 2 på verdensranglisten, men selv med en sejr kan hun ikke overhale Lydia Ko, som ikke er med i ugens turnering.
Det er sæsonens næstsidste turnering, og LPGA afsluttes med CME Group Tour Championship i næste uge.
Ochoa var verdens bedste i tre år
I en periode på over tre år fra 2007 – 2010 var Lorena Ochoa verdens bedste kvindelige golfspiller, men hun indstillede karrieren i 2010. Hun har siden spillet nogle enkelte turneringer, men overvejede ikke at deltage i sin egen turnering i år, da hun gravid og i syvende måned med sit tredje barn.
Viaplay.dk sender direkte fredag og lørdag aften fra kl. 22 og søndag fra kl. 21. Viasat Golf sender forskudt fredag og lørdag fra kl. 00:30 – 02 samt søndag fra kl. 00 – 02.
Lorena Ochoa Invitational presented by Banamex and JTBC, leaderboard