Chipping og evaluering

ADC_Art_6nov15_620x859Se eller gense videoen ”Chipping og evaluering” af den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut.
I videoen nedenfor giver han dig et instruktions tip, der kan hjælpe dig med at få bedre kontakt på dine chip slag.
Om tippet siger den tidligere landstræner følgende:
– De fleste golfspillere er normalt gode til at evaluere deres resultater på arbejdspladsen, men glemmer det ofte med hensyn til deres golf. Af og til oplever jeg spillere, som ubevidst prøver at hjælpe bolden op i luften via et forkert vægtskifte i forbindelse med chip slaget. Det er jo egentligt et simpelt slag, men der er rigtig mange af dem jeg underviser, lige fra tour spillere, landsholdsspillere, og til mere ”almindelige golfspillere”, som kæmper lidt med dette slag. Øvelsen i videoen nedenfor kunne være din hjælp til bedre kontakt på og kontrol over dine chip slag.
Øvelsen i klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan øvelsen også ses i ”Det succesfulde shortgame”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde sving”, som bl.a. fik følgende ord med på vejen ”uden sammenligning den bedste danske video eller DVD om golf instruktion nogensinde”.
Se videoen og lær tippet Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, ind imellem bruger i sin træning.
Se videoen nedenfor eller på YouTube her.
Artiklen fortsætter under videoen…

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden HER. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
På Teetime.dk kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes i teetimeshoppen.dk HER
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

  1. ”Den gode afslutning”
  2. ”Et atletisk set up”
  3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
  4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
  5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”
  6. ”Start dit sving på Pro Manér”
  7. ”Usund / Usand myte”

 
— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.