Russell Knox tæt på back-to-back sejr på PGA Touren

Russell Knox
I sidste uge vandt Russell Knox karrierens største sejr og sin første på PGA Touren, da det blev til triumf ved WGC – HSBC Champions i Kina, og efter at have rejst hele den lange vej til Mexico spiller den 30-årige skotte igen med om sejren i en turnering på PGA Touren.
– Læs mere: Imponerende tredjeplads til Lucas i Kina
OHL Classic at Mayakoba bliver spillet i flotte omgivelser på El Camaleon Golf Club i Playa del Carmen, og her var Knox lørdag rundt i 65 slag (-6), og inden søndagens finalerunde er han på tredjepladsen i -13. En placering der deles med blandt andet Graeme McDowell (70), der førte efter de to første runder. To slag foran spillerne i -13 finder man Jason Bohn (65) på andenpladsen, mens turneringen bliver ført i -16 af Derek Fathauer.
Vinderen af turneringen i Mexico vil kunne rejse hjem med 1,098 mio. dollars, 500 point til FedEx Cuppen, og så vil der også være en invitation til Masters til april.
OHL Classic at Mayakoba, resultat.