Femte LPGA sejr i år men ikke nr. 1 i verden

InbeePark_kualalumpur15-298999Inbee Park vandt sin femte sejr i år, men det er ikke nok til at overtage førstepladsen på verdensranglisten, som stadig indehaves af Lydia Ko, der har vundet hele syv gange i år.
Efter tredje runde af Lorena Ochoa Invitational førte Inbee Park med tre slag, og selvom hun blev presset lidt af Carlotta Ciganda, så endte det med en forholdsvis sikker sejr på tre slag.
Inbee gik finalerunden i -8, og vandt i -18 foran Carlotta Ciganda i -15 efter hun var dagens bedste med en runde i -9.
Sei Young Kim blev nr. 3 i -13, So Yeon Ryu nr. 4 i -11 og Sakura Yokomine nr. 5 i -9. Suzann Pettersen blev delt nr. 8 i -6 sammen med bl.a. den forsvarende mester Christina Kim, mens Minjee Lee blev nr. 12 i -5.
Lorena Ochoa blev også fejret
Det var ottende år, at Lorena Ochoa var vært for turneringen, og hun blev også fejret søndag, da hun fyldte 34 år.
Ochoa var en suveræn verdensetter i 158 uger i træk fra april 2007 til maj 2010, hvor hun indstillede sin flotte karriere med 27 LPGA Tour sejre.
Fem sejre af Inbee Park og syv af Lydia Ko
27-årige Inbee Park begyndte året som nr. 1 på verdensranglisten, og hun har haft en flot sæson med fem LPGA sejre heriblandt sejre i KPMG Women’s PGA Championship og RICOH Women’s British Open, som begge er majors. Sejren var Mexico var hendes 17. på LPGA og den 25. som professionel.
— Læs også: Emily og Nanna er udtaget til The Queens
18-årige Lydia Ko, der ikke deltog i ugens turnering, har dog også vundet fem LPGA sejre i år, heriblandt major turneringen The Evian Championship. Herudover har Ko vundet to LET turneringer i Australien, og hun fastholder sin position som nr. 1 på verdensranglisten.
LPGA sæsonens afsluttes i denne uge med CME Group Tour Championship, hvor vinderen af Race to CME Globe ranglisten får en bonus på $ 1 mio.. Denne justeres så top-9 kan teoretisk set nå at vinde ranglisten.
Lorena Ochoa Invitational presented by Banamex and JTBC, resultat