McDowell vandt på PGA Tour efter omspil

GraemeMcDowell_harbour15-287061Efter et meget skuffende år er Graeme McDowell tilbage som vinder, da han vandt OHL Classic at Mayakoba efter omspil mod Russell Knox og Jason Bohn.
For anden uge i træk skulle vinderen på PGA Tour findes om mandagen, da førerbolden manglede at spille seks huller af finalerunden.
Graeme McDowell og Russell Knox delte føringen i -19, da spillet blev afbrudt søndag, hvor de nåede at spille henholdsvis 13 og 12 huller. Jason Bohn var alene på 3. pladsen i -17 efter 12 huller.
Da spillet blev genoptaget tog Knox en tidlig føring, men inden de sidste 3 huller delte McDowell og Knox føringen i -19 foran Bohn i -18.
McDowell faldt tilbage med en bogey på 16. hul, men det endte i omspil, da Knox lavede bogey på 18. hul efter han slog sit drive i en fairwaybunker og missede greenen i andetslaget, mens Bohn afsluttede med tre pars.
Forrygende slag og birdie af McDowell på første omspilshul
Omspillet blev afgjort på det svære 18. hul, og her slog Graeme McDowell et forrygende andetslag indtil omkring en meter fra hullet.
Jason Bohn ramte også greenen i andetslaget, men missede sit birdieputt inden Russell Knox lavede par efter at have misset greenen i andetslaget.
Derefter var det McDowells tur, og han vandt med en sikker birdie.
McDowell var +5 på 1. hul
Graeme McDowell spillede selvsagt en god turnering, men 1. hul voldte ham store problemer.
Allerede under tirsdagens prøverunde slog han sit drive out of bounds, og det samme gjorde han i første runde. Han var også tæt på at slå sit andet drive out, men den kom tilbage på banen, og han lavede en dobbeltbogey.
I anden runde lavede McDowell en bogey på 1. hul, og i tredje runde slog han igen sit drive out of bounds, hvilket resulterede i endnu en dobbeltbogey! I finalerunden lavede han par, men over de fire runder var han +5 på 1. hul.
På de øvrige 17 huller lavede han blot fire bogeys over de fire runder.
Årets anden top-10 af McDowell
Efter en skuffende sæson var McDowell helt nede som nr. 85 på verdensranglisten, og hans eneste top-10 placering i år var en 9. plads i Omega Dubai Desert Classic.
— Læs også: McDowell bliver reddet af nye ET minimumskrav
Det var 36-årige McDowells tredje PGA Tour sejr, da han vandt US Open 2010 og RBC Heritage 2013. På Europa Touren har han vundet 10 tællende turneringer, og den seneste sejr var Alstom Open de France 2014.
OHL Classic at Mayakoba, resultat