Velspillende Lasse Jensen nærmer sig kortet

Lasse Jensen
Der er nu spillet tre ud af seks runder ved Final Stage på tourskolen i Girona i Spanien, og Lasse Jensen er lige nu bedste danske bud på at slutte i top-25 og lige, der får det eftertragtede kort til Europa Touren.
– Læs mere: 32 vindere og tre Ryder Cup spillere på tourskolen
Tredje runde skulle Jensen spille på Tour Course, der regnes for den letteste af de to baner, og med 67 slag (-3) spillede han sig frem til -9, hvilket er nok til en 14. plads. Søren Hansen var også rundt i 67 slag på Tour Course, og dermed spillede han sig 18 pladser frem i stillingen til en 48. plads. En placering der deles med Andreas Hartø, der var rundt i 68 på samme bane.
– Læs mere: Imponerende tredjeplads til Lucas i Kina
For Jeppe Pape Huldahl og Mads Søgaard fortsatte problemerne i Spanien, da de mandag var rundt på Stadium Course. Begge spillere var rundt i 74 slag (+2), og mens Huldahl er nummer 123 er Søgaard nummer 136.
I front for turneringen finder man det svenske stortalent Marcus Kinholt, der i -10 fører sammen med Lukas Nemecz fra Østrig.
Efter tirsdagens runde falder cuttet, og top-70 og lige går videre til de to finalerunder. Cutgrænsen er lige nu på -2, og dermed skal Huldahl og Søgaard finde deres livs runde frem for at klare sig videre. For Jensen, Hansen og Hartø derimod gælder det fortsat om at fokuserer på at slutte i top-25. Cuttet til det er lige nu -8, og dermed har alle tre spillere stadig mulighed for at spille sig til kortet.
Final Qualifying Stage, leaderboard.