Garcia og Coetzee er ikke med i sæsonfinalen

SergioGarcia_terrassa15-289131Uden nærmere forklaring har Sergio Garcia fravalgt at deltage i Europa Tourens sæsonfinale, og det er anden gang på tre år, at han ikke er med i Dubai. George Coetzee er ude med en brækket ankel.
Garcia erstattes af Stephen Gallacher, som er nr. 61 på ranglisten, mens Coetzee erstattes af Alejandro Cañizares, der er nr. 62.
Garcia har spillet turneringer de seneste tre uger, og spillede med om sejren i BMW Masters, som Kristoffer Broberg vandt. Garcia førte efter første runde, og inden finalerunden var Garcia på en delt 2. plads, men efter en runde i +1 faldt han tilbage til en 11. plads.
Coetzee har brækket anklen
George Coetzee, der er nr. 32 på Race to Dubai ranglisten, er heller ikke med i Dubai, og det afbud er ikke så overraskende, for Coetzee har ikke spillet turneringer, siden han brækkede anklen i september. Han havde håbet at blive klar, men har nu meldt afbud.
Garcia var heller ikke med i Tour Championship
Måske er Garcia ikke så fokuseret på sæsonfinalerne, for han deltog ikke i de to første slutspilsturneringer i FedExCup’en med den begrundelse, at han var lidt træt og i en god position, så han kunne springe dem over.
— Læs også: Ugens Europa ranglister
Garcia var med i den tredje, BMW Championship, men her var en 39. plads var ikke nok for ham til at kvalificere sig til Tour Championship, der er sæsonfinalen på PGA Tour. Top-30 kvalificerede sig til Tour Championship, og Garcia sluttede som nr. 53 på FedExCup ranglisten i 2014-15 sæsonen.
Blev nr. 6 på ranglisten sidste år og måtte ikke være med i 2013
Garcia deltog i Dubai sidste år, hvor han blev nr. 12 i sæsonfinalen og nr. 6 på ranglisten, hvilket gav ham en Race to Dubai bonus på $ 300.000.
I 2013 kunne Garcia ikke deltage i Dubai, selvom han var nr. 13 på Race to Dubai ranglisten. Han havde kun deltaget i den ene af de tre første Final Series turneringer, og dengang skulle man minimum spille to af de tre, for at kunne spille med i Dubai, men de regler blev ændret. Garcia sluttede som nr. 16 på ranglisten i 2013.
Garcia skulle være meddesigner på Jumeirah Golf Estates
Sæsonfinaen i Dubai spilles på Jumeirah Golf Estates Earth Course, der er designet af Greg Norman som også har designet stedets Fire Course.
Der skulle have været to yderligere baner på Jumeirah Golf Estates – Water og Wind – men det satte finanskrisen en foreløbig stopper for, så de aldrig blevet anlagt. Wind Course skulle designes af Sergio Garcia i samarbejde med Greg Norman og Pete Dye.