Woods, Stricker og Furyk udnævnt som vicekaptajner

09-10-2009 The Presidents Cup, Harding Park Golf Course, San Francisco, California, USA. 06-11 Oct. Tiger Woods congratulates Steve Stricker on the 14th green, both of the United States Team during day two of the 2009 President's Cup at Harding Park Golf Course, San Francisco, California. After two days, the United States team leads 6 1/2 to 5 1/2.
Uanset at kvalifikationen til næste års Ryder Cup kun lige er startet, så har den amerikanske kaptajn Davis Love III sørget for, at det bliver et stjernespækket hold han sender til Hazeltine.
Onsdag kunne han præsentere tre tilføjelser til sit hold, da han udnævnte Tiger Woods, Steve Stricker og Jim Furyk som vicekaptajner. Tidligere er også Tom Lehman blevet udnævnt.
Tiger Woods var allerede for en måned siden ude at tilbyde sig selv som kaptajn, og Davis Love III har – sikkert storsmilende – takket ja.
The PGA of America har i år ændret på deres system, med henblik på, at generobre Ryder Cup trofæet. En del af det nye system er, at kaptajnen får fem vicekaptajner, der skal hjælpe ham. Ikke blot ved selve turneringen, men også løbende det næste år.
Læs også: Begyndelsen på enden? Woods opereret på ny.
– Tom, Tiger, Steve og Jim har mere end 50 års kombineret Ryder Cup og Presidents Cup erfaring, som de kan dele ud af. De vil også være mine øjne og ører ved de enkelte turneringer på touren det næste år, sagde Davis Love III på en pressekonference i går.
– Dette vil sende et budskab til vores hold om, at vi virkeligt mener det alvorligt ved denne Ryder Cup. Vi vil lade potentielle emner til holdet vide, at vi vil gøre alt det kræver for, at køre dem bedst muligt i stilling til en sejr i 2016, tilføjede Love III.
USA – med Love, Tiger og de andre i spidsen – skal forsøge, at vinde Ryder Cup for første gang siden 2008, når det går løs på Hazeltine Golf Club om godt 10 måneder.