Jang foran Ko i LPGA finale

HaNaJang_melbourne15-283621Efter en runde i 65 slag og dagens bedste overtog koreaneren Ha Na Jang fra Korea føringen i CME Group Tour Championship, der som navnet antyder er LPGA Tourens sæsonfinale.
Om Jang der er verdens nummer 15 så kan holde hjem er et stort spørgsmål. Hun fører med to slag, men det er til verdensetteren Lydia Ko, der barberede to slag af i forhold til første runde og gik i 67. Holder den stilling er Ko naturligvis mandag fortsat nummer et på verdensranglisten. Skal Inbee Park overtage pladsen igen, skal hun slutte foran Ko. Men halvvejs er Park nede på en delt 13. plads, fire slag efter Ko. Park gik dog med 69 også to slag bedre end torsdag.
– Læs også: Ernst fører LPGA finalen – Ko foran Inbee
Cristie Kerr og Jennifer Song deler tredjepladsen i syv under par. Lexi Thompson er blandt fem spillere i fem under par på en delt ottendeplads. Blandt de fem er også Austin Ernst, der førte efter første runde, men måtte underskrive for 73 fredag.
Verdens nummer tre Stacy Lewis er nede på en delt 29. plads, uden hendes tredjeplads på Rolex Rankings dog kommer i fare.
Lidt skuffende ligger USA’s femtebedste, Morgan Pressel efter runder i 78 og 77 sidst af de 71 damer i feltet uden at true de nærmest foranliggende.
CME Group Tour Championship, Stilling og Livescoring