Tre spillere der kan vinde

malelane14-281490En ny Europa Tour sæson begynder i denne uge med Alfred Dunhill Championship på billedskønne Leopard Creek på grænsen til Kruger National Park i Sydafrika, hvor den første af sæsonens 45 turneringer spilles.
Branden Grace er forsvarende mester, mens Charl Schwartzel har haft tre sejre og fire andenpladser i turneringen, som han er med i for 13. gang.
— Læs også: Ugens starttider på Europa Touren
Der spilles ikke på PGA Tour i denne uge.
Nedenfor et bud på spillere som kan vinde i denne uge.
— oOo —
Alfred Dunhill Championship
Lucas Bjerregaard 
Med 13 spillede turneringer de seneste 15 uger siden Made in Denmark har Lucas Bjerregaard spillet mere end de fleste, og han holder en fortjent pause efter denne uge. Forståeligt hvis han er ved at være træt, men han har gjort det godt med fem top-10 placeringer i sine seneste ni turneringer, og den selvtillid tager han med til Sydafrika.
Var nr. 2 i turneringen inden finalerunden sidste år, men efter en 89’er blev han nr. 49.
Branden Grace
Forsvarende mester der vandt med syv slag foran Louis Oosthuizen sidste år, og senest blev Branden Grace nr. 3 i Dubai, nr. 22 i BMW Masters og nr. 5 i WGC – HSBC Champions. Verdensranglistens nr. 18 er i feltet kun overgået af Louis Oosthuizen, der er nr. 15, og Branden Grace kan meget vel genvinde titlen.
Charl Schwartzel
Tre gange tidligere har Charl Schwartzel løftet trofæet, og det var i 2005, 2013 og 2014 sæsonen. Sidsnævnte blev spillet i december 2013, og det er også Schwartzels seneste sejr, så han ligner måske ikke umiddelbart en vinder. Dog har han gjort det godt de seneste uger med bl.a. en 6. plads i Frys.com Open og en 4. plads ved sæsonfinalen i Dubai, så måske kommer hans 10. Europa Tour sejr i denne uge.
— oOo —
Nedenfor ses resultaterne for spillerne i sidste uges Seks spillere der kan vinde:
DP World Tour Championship, Dubai
Lucas Bjerregaard – Nr. 31
Henrik Stenson – Nr. 59
Justin Rose – Nr. 22
RSM Classic
Zach Johnson – MDF
Patrick Rodgers – Nr. 44
Graeme McDowell – Nr. 3