Tre fik billet til The Open

TheOpen_sandwich11-209930Matt Jones vandt – som det fremgår af en artikel andetsteds på siden – Emirates Australian Open. Og udover æren ved at vinde sit hjemlands største turnering, så var der også en bonus til Jones og to af hans landsmænd.
Turneringen i Australien var en del af The Open Qualifying Series, og der var derfor en bonus til de tre bedst placerede spillere, der ikke allerede var i besiddelse af en billet til Royal Troon i Skotland næste sommer.
— Læs også: The Open 2016 kvalifikation i Sverige
Udover Matt Jones skal kan Rod Pampling og Nick Cullen også godt sætte kryds i kalenderen til juli.
Cullen blev delt nummer fem sammen med landsmanden Lincoln Tighe, men da førstnævnte er nr. 379 på verdensranglisten og Tighe blot er nummer 1.022, så fik Cullen billetten.
Den næste turnering i The Open Qualifying Series er The Thailand Golf Championship om to uger.