Teetime Kortet og Golfhæftet slås sammen til Nordeuropas største golf-fordelskort

Atalaya6Fra starten af 2016 findes der kun eet stort fordelskort for golfspillere i Danmark. Teetime Kortet og Golfhæftet er slået sammen og i fremtiden hedder kortet Golfhæftet. Det bliver samtidig det markant største fordelskort for golfspillere i Nordeuropa målt på både kortholdere og medvirkende golfklubber.
De danske golfspillere kan næste år se frem til at spille mere end 700 golfbaner til ½ greenfee i foreløbig 10 forskellige lande med Golfhæftet. I Danmark vil antallet af golfbaner hvor Golfhæftet giver ½ greenfee være ca. 100. I Sverige vil man kunne spille 200 baner til ½ greenfee. For dem der rejser til Sydeuropa er der mange baner i Portugal og i Spanien vil der være over 100 dejlige baner at vælge imellem.
For golfspillerne er der rigtig gode fordele ved, at Teetime og Golfhæftet fremover bruger kræfterne sammen til at skabe det bedst mulige kort. Der vil i fremtiden komme endnu flere gode baner til, hvor man kan bruge kortet. Det store antal af kortholdere vil også gøre det mere attraktivt for golfklubberne at samarbejde med Golfhæftet, og på den måde er der skabt en god positiv spiral.
Da der fremover kun er eet kort – Golfhæftet – betyder det, at alle som har købt et Teetime Kort for 2016 får tilsendt et Golfhæftet 2016 uden beregning.
GH_lille
Du kan se mere om Golfhæftet her
Man kan købe Golfhæftet 2016 i Teetimeshoppen og det koster kun 450,- Du kan se mere og bestille her