Spil masser af god golf på Fyn med Golfhæftet

Odense_eventyr
Odense Eventyr

Med Golfhæftet 2016 kan du spille en række af Fyns bedste golfbaner, og på hver enkelt kan du spille til 1/2 greenfee første gang du spiller banen.
Du kan bl.a. glæde dig til at spille Odense Eventyr Golf, som er et dejligt 27 hullers golfanlæg. Odense Eventyr har flere gange været vært for Challenge Touren og damernes Europa Tour (LET) har også haft en turnering på Odense Eventyrs dejlige golfanlæg.
Med Golfhæftet kan du også spille Vestfyns Golfklub, Midtfyns Golfklub, Blommenslyst Golfklub af 2014, Langelands Golfklub og Faaborg Golfklub. I alle golfklubberne på Fyn vil du opleve en rigtig hyggelig og gæstfri stemning. På Teetime vil du kunne finde baneanmeldelser og omtale af de fynske baner i løbet af det kommende år.
Vestfyn6
Vestfyns Golfklub

Du kan læse mere om Golfhæftet og de mange fordele der er med kortet ved at klikke her
Golfhæftet giver dig adgang til at spille mere end 700 golfbaner til 1/2 pris i 10 forskellige lande. I Danmark ca. 100 og i Sverige mere end 200. Det koster kun 450,- og du kan se mere og bestille det ved at klikke her .