Julekalenderlåge 22 december

22dec
Hver dag indtil den 24 december kan du deltage i Teetime julekalenderen og vinde lækre præmier. Dagens låge er bragt i samarbejde med ECCO TOUR
I dagens julekalender trækker vi lod om en spilleplads på ProAm holdet på ECCO Tour’s Pro-Am ved Kitchen Joy Championship by Visit Tønder, til en værdi af 2.000 kr.
Turneringen afholdes den 2. Maj 2016 i Brundtland Golfcenter. Du skal være fyldt 18 år og på dagen må dit max spille hcp være 28. Har du højere hcp vil ECCO Touren regulere dig ned i 28 for dagen.
Konkurrencen er nu slut og vi har trukket en vinder iblandt alle jer, som svarede rigtigt på dagens spørgsmål. Vinderen blev Finn Sønderskov – tillykke til dig!
eccotourhighres
ørumwindatMorten Ørum Madsen satte banerekord (-10) og vandt turneringen, sidste gang ECCO Touren var på besøg på Brundtland Golfcenter.
Hvad er en ECCO Tour pro-am?
En ECCO Tour pro-am er en holdkonkurrence for sponsorer, virksomheder, privatpersoner osv. forud for en ECCO Tour. Her spiller man i hold af 4 personer, hvoraf den ene spiller en dygtig professionel spiller. Sammen indsamler man point i en konkurrence mod de ca. 18 andre hold hvor man dyster om et stort og flot præmiebord.
ECCO bussenDagen igennem er der sørget for det hele:
– Frokost inkl. drikkevarer
– Selskab af en professionel golfspiller på 18 huller
– Fuld forplejning på runden med thaimad, kaffe, kage, vand, sodavand, øl, frugt og meget mere.
– Aftensmad
– Stort præmiebord
– Underholdning
Skynd dig at deltage – for vinderen trækkes allerede imorgen, når den næste låge i julekalenderen åbnes.