Vil du være en del af skribentholdet hos Teetime?

Er du glad for golf og golfnyheder – og har du lyst til at skrive om golf i lidt af din fritid? 
Augusta national Golf Club
På Teetime.dk står vi og skal bruge nogle skarpe golfentusiaster, som har lyst til at skrive om golf- og nyhederne fra golfens verden. Vi arbejder både med nyheder fra den professionelle verden på damerne og herrernes tours. Men vi skal også dække emner som golfrejser, golfudstyr, amatørgolf, golfbaner og meget andet.
Så er du hurtigt ved tasterne, og har du lyst til at have tekstforfatter-kasketten på et par gange om ugen, så er det nok dig vi leder efter. Der er nok nogle af ovennævnte emner, som du har mest interesse for.
Vores forventninger til skribenter på Teetime.dk 
Vi forventer, at du har læst lidt af vores artikelmateriale og derved kender den skrivestil, der anvendes på Teetime.dk. Du behøver ikke at have nogen teknisk indsigt, da du vil blive hjulpet fint med den del af det. Du skal naturligvis kunne skrive. Vi forventer, at du som skribent hos os bidrager med minimum 2 artikler om ugen, det vil sige 8 artikler om måneden, og vi kan naturligvis aftale, at du skriver mere.
Er du interesseret i at være med på Teetimes skribenthold?
Send en kortfattet mail til blenker@teetime.dk og fortæl lidt om dig selv og indenfor hvilke områder i golfen, du har den største interesse.
 
hoylake14-274620Lidt om Teetime.dk
Teetime.dk er landets største uafhængige website med golfnyheder og artikler om golf. Sitet blev etableret for over 10 år siden. I midten af 2015 flyttede vi Teetime.dk over på en ny teknisk platform, som vi løbende arbejder på at videreudvikle. For nylig blev Teetime Kortet og Golfhæftet slået sammen til eet kort – Golfhæftet, som er Nordeuropas største fordelskort for golfspillere med over 700 samarbejdende klubber i 10 forskellige lande.
Vi glæder os til at høre fra dig!