Video: Tak fra Thorbjørn, Søren og alle de andre

ThorbjørnOlesen_dubai15-300668Europatouren har i anledning af årsskiftet optaget en video, hvor nogle af de største spillere på touren siger tak til alle dem, der får det hele til, at dreje rundt – nemlig fansene.
I en video, der er optaget under DP World Tour Championship i Dubai, siger spillere som Rory McIlroy, Miguel Angél Jiménez, Thonchai Jaidee og altså Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen tak. Endda på deres eget sprog.
— Læs også: Caddie frier til golfspiller på 18. green
I Dubai satte man igen i 2015 tilskuerrekord, da over 65.000 tilskuere overværede sæsonfinalen. Dette var dog vand ved siden af Made in Denmark, der trak mere end 80.000 tilskuere til Himmerland Golf & Spa Resort i august.
Du kan se videoen herunder, og se flere underholdende videoer i vores arkiv, ved at klikke her.