Lucas Bjerregaard skifter til Nike

20/11/2015 European Tour 2015, Race to Dubai: DP World Tour Championship, Jumeirah Golf Estates, Dubai, United Arab Emirates. 19-22 nov Lucas Justra  Bjerregaard of Denmark during the second round .
Ved årsskiftet plejer Nike, at offentliggøre en række nye spillere, der lemmet ind i folden hos verdens største sportsbrand, og I år var Lucas Bjerregaards navn at finde på den liste.
– Jeg er stolt af, at kunne offentliggøre, at jeg nu er en Nike atlet! Det er noget som jeg altid har drømt om, og jeg er sikker på, at de kan hjælpe mig med, at nå mine mål, som de har hjulpet andre store atleter. Glæder mig til, at starte den nye sæson med dette nye samarbejde, skriver Lucas Bjerregaard på sin Facebook-side.
— Læs også: En julejoke: Lucas Bjerregaard får stor rolle på TV2
Bjerregaard bliver den anden dansker på Nike-holdet efter Thorbjørn Olesen, der blev hentet i januar 2013. Olesen var i øvrigt en af de første til, at ønske Lucas Bjerregaard velkommen på holdet på sidstnævntes Facebook-profil.
Deltaljerne i kontrakten er ikke offentliggjort, men der er næppe tvivl om, at det er tale om en pæn stigning i sponsor-indtægter i forhold til Bjerregaards tidligere kontrakt med Titleist.
Første gang vi får Bjerregaard at se med sit nye udstyr, bliver ved Abu Dhabi HSBC Golf Championship, der spilles fra d. 21. januar.
Blandt de 14 spillere, der har skrevet kontrakt med Nike finder vi også spillere som Brooks Koepa, Tom Lewis og svenske Marcus Kinhult.