Uvejr stoppede Lasses moving day

LasseJensen_catalunya15-300367
Fredag lykkedes det ikke grundet tordenvejr at færdigspille anden runde ved The BMW SA Open, og igen lørdag var der uvejr over Glendower Golf Club. Lasse Jensen er eneste dansker i finalerunderne, og efter en god start på tredje runde, faldt han tilbage, inden spillet blev afbrudt.
– Læs mere: Verdens bedste suveræn på Hawaii
Da der var spillet ti huller, var Lasse Jensen -3 for runden og avanceret godt frem i stillingen, men to bogeys på de næste tre huller betød, at han efter 13 huller er -1 for runden og i par samlet. Det er nok til en placering som nummer 43 inden søndag, hvor der venter afslutningen på tredje runde samt finalerunden.
I front for turneringen er Brandon Stone fra Sydafrika og Daniel Brooks fra England placeret. De er -10, mens Keith Horne fra Sydafrika på tredjepladsen er -8.
Finalerunden fra Sydafrika kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk søndag fra kl. 11:00.
The BMW SA Open, leaderboard.