Sådan gik det ved nattens EurAsia Cup

SørenKjeldsen_munchen15-292052BEMÆRK: Hvis du ønsker at bevare spændingen, og se genudsendelsen af førstedagens fourballs fra EurAsia Cup, der bliver genudsendt på Viasat Golf fra kl. 15.30, så skal du ikke læse længere end hertil.
—–
Europæerne dominerede fredagens fourballs ved den anden udgave af EurAsia Cup, der spilles i Malaysia i denne weekend. De seks fourballs gav et resultat på 4½-1½, og europæerne har dermed taget en kommanderende føring med ind til lørdagens foursomes.
Danske Søren Kjeldsen var ude med franske Victor Dubuisson i den tredje match, og de to var del af en særdeles medrivende og velspillet en af slagsen, der først blev afgjort på sidste hul, hvor det hele endte med en deling.
— Læs også: Clarke og hans hold er klar til hed EurAsia Cup
De to første matcher endte med et point til hver, da det først blev til en sikkert 4&3 sejr til Ian Poulter og Bernd Wiesberger over Anirban Lahiri og Jeunghun Wang, inden Byeong Hun An & Thongchai Jaidee slog Danny Willet og Mathew Fitzpatrick  3&1.
De sidste tre matcher faldt til gengæld alle ud til europæernes fordel, hvor specielt Ross Fisher og Kristoffer Broberg imponerede med en 6&4 sejr over Prayad Markseang og K.T. Kim.
Der venter dermed det asiatiske hold en stor opgave i lørdagens foursomes, hvis de skal have bragt spænding ind i matchen inden søndagens singler.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte natten lørdag fra kl. 02.30, og førstnævnte genudsender de seks foursomes lørdag eftermiddag fra kl. 15.30.