Vijay kan blive PGA Tourens ældste vinder

Vijay Singh
Da Sam Snead i 1965 vandt Greater Greensboro Open, skete det i en alder af 52 år, 10 måneder og 8 dage. Den rekord står måske for fald i denne uge på Hawaii, hvor Vijay Singh, der om fem uger fylder 53 år, er med i feltet.
– Læs mere: JB bedst fra start i Johannesburg
Legenden fra Fiji vandt turneringen på Waialae Country Club i Honolulu tilbage i 2005, og selvom han er berettiget til at spille med på Champions Touren, så spiller han gerne på PGA Touren, og at han stadig kan være med, blev bevist på torsdagens åbningsrunde, hvor han gik sin laveste score siden 2012.
– Læs mere: Donalds dukkert: Har overvejet karrierestop
Singh gik en bogeyfri runde i 63 slag (-7), og det var nok til at dele føringen med Ricky Barnes, Morgan Hoffmann, Kevins Kisner og Brandt Snedeker. En lang række europæiske spillere er også med på Hawaii, og bedst efter de første 18 huller er Luke Donald (65) på en 9. plads. Fornylig kunne man læse om i denne artikel, at englænderen grundet svigtende resultater havde overvejet et karrierestop, men heldigvis gjorde han ikke alvor af det.
Anden runde fra det eksotiske Hawaii kan følges på C More Golf natten til lørdag kl. 00:45.
Sony Open in Hawaii, leaderboard.