EurAsia Cup, dag 2: Sådan gik det i foursomes

SørenKjeldsen_aalborg15-295788BEMÆRK: Hvis du ønsker at bevare spændingen, og se genudsendelsen af førstedagens fourballs fra EurAsia Cup, der bliver genudsendt på Viasat Golf fra kl. 15.30, så skal du ikke læse længere end hertil.
—-
Det Europæiske hold gentog bedrifter fra fredagens fourballs, da de igen satte en tyk streg under deres favoritværdighed ved denne anden udgave af EurAsia Cup. Igen endte det hele 4½-1-½, og dermed er Darren Clarkes hold foran med 9-3 inden søndagens 12 singler, hvor de altså blot skal bruge 3½ point for, at kunne hæve trofæet.
Historien viser dog, at selv den største føring kan indhentes i singlerne, og dermed vil man sikkert se europæerne komme ud med alt hvad de har i morgen søndag, og få afgjort det hele hurtigt.
I modsætning til fredag, hvor europæerne sad på det hele fra start til slut, så var det faktisk det asiatiske hold, der kom blæsende ud fra start lørdag. Hjemmeholdet førte de første matcher tidligt, men som dagens skred frem, fik europæerne snor i værterne, og Ian Poulter og Danny Willet kunne afgøre den første match allerede på 16. green.
— Læs også: Clarke og hans hold er klar til hed EurAsia Cup
Bernd Wiesberger og Ross Fisher skulle hele vejen til 18. hul inden de vandt 2up, imens Kristoffer Broberg og Chris Wood måtte se et nederlag i øjnene, da de tabte med samme cifre til S.S.P. Chawrasia Kiradech Aphinbarnrat.
For anden dag i træk var Søren Kjeldsen ude med Victor Dubuisson, og for anden dag i træk måtte de to tage til takke med et halvt point i en match det var Danny Cha og Nicholas Fung, der var foran hele vejen fra 3. hul til 15. hul. På sidste hul havde Søren Kjeldsen endda et putt, der ville have vundet matchen, men som desværre endte kort af hullet.
I dagens sidste match leverede Lee Westwood endnu en fremragende præstation, da han sammen med unge Matthew Fitzpatrick uddelte øretæver til Anirban Lahiri og Ashun Wu. På 14. hul kunne de to englændere strække næven frem efter en 5&4 sejr.
— Læs også: Sådan gik det ved fredagens EurAsia Cup fourballs
Med en 9-3 føring ligner det en europæisk sejr, men man skal dog ikke længere tilbage end til den første udgave af EurAsia Cup, hvor Europæerne havde en 7-3 føring inden singlerne (dengang var der kun 10 spillere på hvert hold). Alligevel endte det hele 10-10 efter en fantastisk asiatisk præstation søndag, hvor de kun tillod europæerne at vinde to matcher.
Klog af skade har Darren Clarke da også sendt sine stærkeste kort ud tidligt søndag. Mere om det senere i dag her på siden.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra singlerne natten til søndag fra kl. 01.30, og genudsendelsen kan ses på Viaplay Golf søndag eftermiddag fra kl. 15.30.