Av! Jamie Donaldson i grim motorsavs-ulykke

28-09-14 European Tour 2014, 40th RYDER CUP, Gleneagles Resort, PGA Centenary Course, Perthshire, Scotland, UK. 23-28 Sep. EUROPE Team win 16,5 - 11,5 Jamie  Donaldson of Wales during the singles matches.
Man skulle mene at en mand, der har tjent over 75 mio. kr. i sin karriere, har råd til at ansætte en havemand. Det er dog ikke tilfældet for walisiske Jamie Donaldson, der åbenbart er gør-det-selv typen – desværre uden succes.
Donaldson, der som Ryder Cup rookie slog det afgørende slag på Gleneagles i 2012, lagde mandag et særdeles grafisk billede op på Twitter med teksten: – Nå, folkens. I min fritid besluttede jeg mig for, at have en slåskamp med en motorsav – og tabe. Ups! Vi ses i Dubai.
— Læs også: Video: Poulter kører ind i træ på skitur
Så for dem der holder regnskab, er stillingen nu 2-0 til motorsave over golfspillere. I september 2014 kostede en lignede ulykke næsten australske Greg Norman sin venstre hånd. Han kom sig dog, og var tilbage på golfbanen efter et par måneder.
Også Jamie Donaldson lyder til at være sluppet nådigt fra sammenstødet med den farlige maskine. Han skriver i hvert fald i sit tweet, at han er klar til spille i Dubai. En turnering der starter d. 4. februar.