For doven! Greg Norman fyret fra TV job

16-11-2011 PGA Tour 2011, The Presidents Cup, Royal Melbourne GC, Melbourne, Victoria, Australia. 17-20 Nov. International Team: Greg  Norman of Australia  talks with the media after the 2nd practice round.
Sidste år landede det amerikansk Fox Sports højst overraskende en aftale med USGA om, at sende fra samtlige turneringer i USGA regi. Dette omfatter blandt andet US Open, US Women’s Open og US Senior Open. Kort efter offentliggjorde man, at den tidligere majorvinder og Hall of Fame medlem, Greg Norman, skulle lede holdet an i kommentatorboksen. Det samarbejde er nu slut.
Mandag annoncerede Fox selv nyheden, som havde cirkuleret på rygtebasis hele weekenden. Dermed nåede Norman blot at kommentere to golfturneringen for sin nye arbejdsgiver.
Både Fox og Norman var mandag ude med en sober forklaring om, at det blot handlede om omstrukturering, hvorefter de ønskede hinanden held og lykke fremover. En kilde tæt på Fox fortæller dog til hjemmesiden Golf.com, at bruddet havde en dybere grund.
— Læs også: The Open-vinderen skifter til ukendt udstyrsmærke
Angiveligt var Fox blevet træt af, at Norman kom uforberedt på arbejde, og intet baggrundsstof kunne om ikke-australske spillere. Med en medkommentator som ikke havde golfbaggrund var Norman tiltænkt en rolle som den alvidende ekspert. En rolle han altså langt fra opfyldte, hvis man skal tro rygterne.
– Måske troede han at det var nok, at han var Greg Norman. Han har jo været succesfuld i alt hvad han ellers har lavet, men han var ikke god på tv. Han var altid en holdspiller, men når kameraet blev tændt, blev han bare stille, sagde den anonyme kilde til Golf.com.
Fox Sports har endnu ikke sat navn på Greg Normans afløser i boksen.