Indisk-amerikansk kvartet deler føringen på PGA Touren

29-8-2015 PGA Tour 2015, The Barclays, Plainfield CC, Edison, NJ, USA. 27-30 Aug. Jason  Dufner of United States follows his tee shot after hitting from the 6th tee during the third round.
I denne uge er PGA Touren tilbage på fastlandet efter at have spillet på Hawaii de første to uger af 2016. Her spilles CareeerBuilder Challenge på tre baner i det sydlige Californien, og efter første runde deler fire spillere føringen i toppen.
Indiske Anirban Lahiri og amerikanerne Jason Dufner, Jeff Overton og Jerry Kelly skød alle en 64’er (-8), og har dermed et slag ned til Colt Knost og Jamie Lovemark på den delte femteplads.
Phil Mickelson, der ikke har spillet siden Presidents Cup i oktober, er fire slag efter de førende i -4. Mickelson skød -5 på forni, men med to bogeys og blot en birdie på vej hjem lykkedes det ikke helt, at holde trit med de allerforreste.
— Læs også: For doven! Greg Norman fyret fra TV-job
Anirban Lahiri, der i denne sæson har kort til både Europatouren og PGA Touren, fik en flot start på sin karriere i USA. En bogey-fri runde på La Quinta Country Club, der inkluderede tre birdies i træk fra 11. til 13. hul og altså yderligere fem spredt ud på runden, sendte ham til -8 for dagen.
Jason Dufner og Jeff Overton spillede begge PGA West’s Nicklaus Tournament Course, imens Jerry Kelly spillede La Quinta ligesom Lahiri.
Det ses tydeligt på leaderboardet efter første runde, at det er de to ovennævnte baner, der er nemmest at bide skeer men, imens PGA West’s Stadium Course er noget tungere at danse med. Kun fire spillere i top-30 spillede Stadium Course i første runde.
Samtlige spillere skal prøve kræfter med alle tre baner inden der er cut efter lørdagens runde.
CareerBuilder Challenge, leaderboard