Power Tip – Wide to Narrow

Anders Dahl Christiansen
Videoen “Power Tip – Wide to Narrow” af Anders Dahl Christiansen

Vi vil alle sammen gerne slå længere, og i dette tip får du en super god øvelse fra den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut. Øvelsen kan hjælpe dig med at få mere længde på dine slag, og træner du denne øvelse, vil du måske få indøvet en bevægelse, som 100 % af alle tour pro’er benytter i deres golf sving.
Se eller gense videoen “Power Tip – Wide to Narrow” her
Om tippet her siger den tidligere landstræner følgende:
”Mange golfspillere begynder deres nedsving med at aktivere hænder og arme, men hvis man gør dette, mister man usandsynlig meget power i sit sving. De tour spillere og landsholdsspillere, jeg underviser, venter alle med at aktivere hænder og arme til senere i nedsvinget, og gennem øvelsen i denne video vil du måske opnå en power samt fart i dit sving, der vil få dig til at slå, om ikke ligeså langt som de bedste, så i hvert fald forøge længden på dine slag betragteligt”!
Øvelsen i klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan øvelsen også ses i ”Det succesfulde sving”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og DVD’erne fik bl.a. følgende ord med på vejen ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”.
Se videoen og lær tippet Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, ind imellem bruger i sin træning.
Se videoen nedenfor eller se den på YouTube herArtiklen fortsætter under videoen….

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden her. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden her – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
På Teetime.dk kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har som nævnt også udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes i teetimeshoppen.dk her
Se eller gense videoen “Power Tip – Wide to Narrow” HER
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

  1. ”Den gode afslutning”
  2. ”Et atletisk set up”
  3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
  4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
  5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”
  6. ”Start dit sving på Pro Manér”
  7. ”Usund / Usand myte”
  8. ”Chipping og Evaluering”
  9. ”God kontakt på dine chip slag”
  10. “Power Tip – Wide to Narrow”

— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.