Mandagsafslutning på Torrey Pines

Regn_durban10-197241Det var desværre vejret og ikke golfen, som stjal rampelyset, da der skulle spilles finalerunde ved Farmers Insurance Open på Torrey Pines i San Diego.
Det regnede og blæste kraftigt gennem hele dagen, men efter to tidlige vejrafbrydelser lykkedes det alligevel at komme ordenligt i gang. Førerbolden med K.J Choi, Jimmy Walker og Scott Brown nåede at spille 10 huller inden at vejret igen spillede med musklerne, så golf ikke var en mulighed – og efter tre vejrafbrydelser valgte arrangørerne så at meddele at spillet først bliver genoptaget mandag igen.
– Læs også: K.J. Choi holder fast i føringen i San Diego
Der blev igen kun spillet på South Course og den spillede utrolig svært i de våde og blæsende forhold – faktisk så svært at det kun er Brandt Snedeker, som er under par for runden. Snedeker kom i klubhuset med en flot runde i -3 (69), hvilket placerer ham som nummer to kun et slag fra førernde Jimmy Walker, som dog stadig mangler at spille 8 huller.
Brandt SnedekerHvis de mange bogies skulle forsætte ved morgendagens afslutning, så kunne det godt ligne at Snedekers score i -6 kunne være et rigtig godt bud på en vinderscore, når alle mand kommer i klubhuset.
– Læs også: Mickelson rasnede på 17-årig australier
Vi vil selvfølgelig opdaterer her på siden, når der er fundet en vinder af turneringen i løbet af i morgen-aften dansk tid.
Farmers Insurance Open, leaderboard