Over 500.000 tilskuere er klar i Arizona + Tigers hole-in-one fra et tidligere år

2-2-2014 PGA Tour 2014, Waste Management Phoenix Open, TPC Scottsdale, Scottsdale, AZ, USA. 30 Jan. - 02 Feb. Inside the 16th hole during the final round.
På 16. hul er der plads til over 30.000 tilskuere

På PGA touren gælder det denne uge Waste management Phoenix Open, som spilles på TPC Scottsdale i Arizona. Banen er en 6500 meter lang par 71 bane med tre par 5 huller, fire par 3 huller og elleve par 4 huller. Banen blev grundlagt i 1986, og er designet af den tidligere vinder af British Open Tom Weiskopf og Jay Morrish. Udover TPC Scottsdale, har Weiskopf bl.a. også designet Loch Lomond i Skotland. Missionen med designet var at skabe en bane som mindede om TPC Sawgrass, hvor alle tilskuere har et perfekt udsyn til spillet på banen. Man må sige at missionen er lykkedes i det mere end 500.000 fans hvert år valfarter til Waste Management Phoenix Open.
Det mest kendte hul på banen er hul 16, som er et par 3 hul på 150m. Dette hul opbygges hvert år som en form for Colosseum, hvor der er tribuner med plads til mere end 30.000 tilskuere hele vejen rundt om hullet. Tilbage i 1997 lavede Tiger Woods en spektakulær “hole in one” på dette hul. Se det fantastiske slag og publikums reaktion i klippet herunder.
Også hul 15, som er et par 5 hul på 500 m, er et yderst interessant hul med vand langs venstre side af fairway. Herudover skal approach slaget ind over vand til en Ø-green.
Læs også: Snedeker vandt på Torrey Pines efter imponerende finalerunde
BrooksKoepka_irving15-290137Den forsvarende mester i turneringen er amerikaneren Brooks Koepka, som vandt med et enkelt slag foran Hideki Matsuyama, Ryan Palmer og Bubba Watson.
Ud over den forsvarende mester stiller den tredobbelte vinder, Phil Mickelson, også til start. Ydermere  tæller startlisten også Brandt Snedeker, Bubba Watson, Hunter Mahan og Steve Stricker.