WITB: Brandt Snedeker


Det var en meget nervøs Brandt Snedeker, der mandag gik rundt på rangen og putting greenen på Torrey Pines Golf Club, for efter en fantastisk runde i 69 slag under meget svære forhold var han sluttet i -6, men da mange først kunne færdigspille mandag, kunne han bare gå at vente på, om det var nok til at vinde.
– Læs mere: Snedeker vandt på Torrey Pines efter imponerende finalerunde
Det barske vejr satte spillerne på en hård prøve under mandagens spil, og da K.J. Choi ikke formåede at lave birdie på sidste hul, kun Snedeker juble over karrierens 8. sejr på PGA Touren og den anden i Farmers Insurance Open.
Snedeker har i mange år spillet med en bag, hvor det meste af udstyret er fra Bridgestone, og i oversigten nedenfor ses det udstyr, der var med til at sende ham frem på andenpladsen i FedEx Cuppen, nummer tre i Ryder Cup kvalifikationen og nummer 12 på verdensranglisten.
Driver: Bridgestone JGR (9,5 grader, Fujikura Speeder Evolution 661 X skaft).
3-kølle: Callaway X Hot (15 grader, Aldila Tour Blue 75X skaft).
5-kølle: Tour Stage X-FW (18 grader, Fujikura Pro Tour Spec 83X skaft).
Jern (4-9): Bridgestone J15CB (Aerotech SteelFiber i95 S skaft).
48-grader wedge: Bridgestone J15CB (Aerotech SteelFiber i95 S skaft).
51-grader wedge: Bridgestone J15 (True Temper Dynamic Gold S400 Tour Issue skaft).
55-grader wedge: Bridgestone J15 (True Temper Dynamic Gold S400 Tour Issue skaft).
60-grader wedge: Titleist Vokey TVD (True Temper Dynamic Gold S400 Tour Issue skaft).
Putter: Odyssey White Hot XG Rossie.
Bold: Bridgestone B330.
Farmers Insurance Open, resultat.