Rory Mcilroy håber på duel mod Tiger Woods

14-06-13 PGA Tour 2013, US OPEN CHAMPIONSHIP, Merion GC, Ardmore, Pennsylvania, USA. 13 - 16 Jun. and  Rory McIlroy talk while waiting to hit during the first round.En duel mellem Rory Mcilroy og Tiger Woods, hvor begge spillere er i topform kunne få de fleste golffans til at juble. Men også Rory Mcilroy håber på, at det en skønne dag vil lykkes. Forud for dennes uges Omega Dubai Desert Classic på Europa Touren udtalte Rory Mcilroy, at han inderligt håber på at få en dyst i en Major mod den tidligere verdensetter.
Mcilroy udtaler, at det er op til Tiger at komme tilbage i golftoppen, og hvis han selv kan holde fast i sit gode spil, vil det måske en dag blive til virkelighed.
Faktisk spillede Rory Mcilroy og Tiger Woods sammen under sidste års US Masters, men i stedet for en duel mellem de to spillere, blev det i stedet en texaner ved navn Jordan Spieth, som løb med opmærksomheden.
Læs også: Kan McIlroy forsvare titlen?
Alt imens Tiger Woods kæmper for at komme tilbage på banen, indtager Rory Mcilroy en delt 6. plads i Dubai. Nordirske Mcilroy turnede pro tilbage i 2007 – Et år før Tiger Woods vandt sin 14. og indtil videre sidste Major ved US open på Torrey Pines i 2008.
Læs også: Tiger regner med at spille golf igen i 2016!