Thomas Bjørn må trække sig i Dubai – giver plads til Joachim B. Hansen

ThomasBjørn_aalborg15-296022Der er fem danskere til start i Omega Dubai Desert Classic, og de tre der allerede er færdige med deres første runde, har klaret sig ganske godt, imens Lucas Bjerregaard blot har spillet et par huller på nuværende tidspunkt.
Den sidste dansker på banen skulle have været Thomas Bjørn, men for en time siden måtte han trække sig fra turneringen. Ryggen, der også drillede ham i Qatar, kunne åbenbart ikke holde til fire runder på nuværende tidspunkt.
— Læs også: Kan McIlroy forsvare titlen i Dubai?
Omend det altid er trist at miste en dansker i sidste øjeblik, så kan vi dog med de rød-hvide briller glæde os over, at der stadig er fem danskere med i feltet. Bjørns afbud giver nemlig plads til Joachim B. Hansen, der de sidste par dage har været førstereserve til turneringen.
Dermed får englænderne Danny Willet og Chris Woods altså selskab af en lidt yngre dansker end først planlagt, når de tre slår ud i Dubai om ganske kort tid.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte igen fra kl. 12.30 i dag, hvor man altså kan følge Bjerregaard og Hansen på deres runde.
Omega Dubai Desert Classic, leaderboard
JoachimBHansen_almaty15-296930