Nye top-10 placeringer til danskerne i Dubai

DannyWillet_crans15-294604Det blev den 27. årige Danny Willett som løb med sejren ved denne uges Omega Dubai Desert Classic. Danny Willett, som blev nummer 2 i sidste års Race to Dubai vandt på fornem vis med et enkelt slag foran forfølgerne i en samlet score på 19 under par. Willet startede ellers dagen med en bogey på hul 2, men fulgte flot op med birdies på 4, 5, 7 og 12, 13 og 18. hul på bagni. Willett kom i klubhuset med en runde i 69 slag (-3). Med sejren indkasserede Willett lidt over 400.000 Euro.
Andy Sullivan og Rafa Cabrera Bello sluttede et enkelt slag dårligere end Willet med en samlet score på 18 slag under par. Der var ellers tæt konkurrence igennem hele finalerunden mellem de tre øverst placerede spillere. Andy Sullivan og Rafa Cabrera Bello lavede birdie på hul 18, men Willett holede et flot 5 meter put og vandt dermed turneringen med et enkelt slag.
Læs også: Danny Lee ved og næsten i Phoenix
De danske spillere formåede desværre ikke at kæmpe med om sejren. Bedst placeret danskere blev Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen på en delt 8. Plads. Thorbjørn gik sidste runde i 68 slag(-4) efter birdies på 2, 3, 7, 9 ,10 og 16. hul. Desværre blev det også til bogies på 6 og 8. hul. Søren Kjeldsen startede eller som lyn og torden med birdies på de to første huller. Desværre missede Kjeldsen et kort put på tredje for endnu en birdie og på 6. hul måtte han desværre notere en bogey. På vej ind lavede Kjeldsen birdies på hul 10, 13 og 18. De to danskere sluttede i -14 samlet og indkasserer ca. 45.000 Euro hver.
SørenKjeldsen_agadir15-286252Lucas Bjerregaard sluttede turneringen på en delt 45. Plads efter en sidste runde i 73 slag (+1). Joachim B. Hansen kunne desværre ikke følge op på den flotte 3. runde og måtte med en finalerunde i 75 slag tage til takke med en placering som nummer 40. Det var bl.a. dobbeltbogies på hul 1 og hul 4, som kostede for Joachim B. Hansen.
Med 8. pladsen vil Thorbjørn dermed avancere på både Race to Dubai og verdensranglisten. Søren Kjeldsen er pt. eneste dansker som er kvalificeret til WGC Cadillac Championship i starten af marts, men Thorbjørn kan stadig nå at kvalificere sig hvis han kommer i top-10 på Race to Dubai efter Maybank Malaysian Championship, som spilles om 2 uger.
Læs også: Nanna Koerstz Madsen tog fornem anden plads i Australien
I næste uge gælder det Tshwane Open på Europa Touren. Indtil videre er det kun Jeff Winther og Lasse Jensen som er meldt til start. De øvrige danske spillere tager sig en uges pause inden det gælder Maybank Malaysia Championship ugen efter.
Omega Dubai Desert Classic, leaderboard