WITB: Danny Willett

Danny Willett
Danny Willett vandt i 2012 sin første titel på Europa Touren, men det var først i fjor, at han vandt igen. Det skete med sejren i Nedbank Golf Challenge i Sydafrika, og siden fulgte en sejr ved Omega European Masters i Schweiz. Han førte Race to Dubai Rankings i lang tid, men det endte med en andenplads efter Rory McIlroy. I den nye sæson er den 28-årige englændere igen forrygende spillende.
– Læs mere: Nye top-10 placeringer til danskerne i Dubai
Willett sæsondebuterede med en 4. plads ved Nedbank Golf Challenge, og efter en jule- og nytårspause blev han så nummer 54 ved Abu Dhabi HSBC Golf Championship. Turneringen i Qatar stod han over, men ved Omega Dubai Desert Classic var han tilbage, og her gik han hele vejen og vandt karrierens fjerde sejr på Europa Touren.
– Læs mere: Sergio bliver vært for Europa Touren på Valderrama
Det kom ned til sidste hul, hvor Willett med en birdie vandt med et enkelt slag foran Andy Sullivan og Rafa Cabrera-Bello. Udover et af tourens største trofæer vandt Willett også 402.670 euro, og det bringer ham op på tredjepladsen på RTD. Derudover så kan han se sig avancere til nummer 13 på verdensranglisten, hvilket er den højeste placering i den flotte karriere.
I en del sæsoner efterhånden har Danny Willett spillet med udstyr fra Callaway, og nedenfor ses en oversigt over det udstyr, der var i baggen på Emirates Golf Club.
Driver: Callaway XR 16 (10,5 grader).
3-kølle: Callaway  XR 16.
5-kølle: Callaway  XR 16.
Jern (3-4): Callaway  Apex Utility.
Jern (5-9): Callaway  Apex Pro.
47-grader wedge: Callaway  Mack Daddy 2.
54-grader wedge: Callaway  Mack Daddy 2.
58-grader wedge: Callaway  Mack Daddy 2.
Putter: Odyssey Versa #1 Wide.
Bold: Callaway Speed Regime 3.
Omega Dubai Desert Classic, resultat.