Kun 22 spillere under par i Tshwane Open

Lasse JensenEuropatourens sæson startede i Sydafrika i januar måned med begrænset dansk succes. Så tog spillerne til Emiraterne, hvor danskerne på flotteste vis fik sat flaget op nær toppen af leaderboardet. I denne uge er Europatouren så tilbage på det afrikanske kontinent – og igen uden dansk succes.
Lasse Jensen og Jeff Winther udgør den danske delegation ved Tshwane Open, og de to deler 81. pladsen i +3 efter første runde. Jeff Winther havde blandt andet to triplebogeys på scorekortet imens Lasse Jensen præsterede to birdies, en dobbeltbogey og tre bogeys.
En score i +3 er sjældent lig med et topresultat, men på en hård dag for spillerne i Sydafrika, er de to danskere kun et slag fra cutgrænsen.
Kun 22 spillere kom under par, og bedst af alle var de hjemlige spillere, der optager de fem øverste pladser på leaderboardet. Øverst er Justin Harding i -7 efter en runde med otte birdies, hvoraf den sidste kom via et holet indspil på sidste hul.
Anthony Michael  er et slag efter i -6, Theunis Spangenberg er nummer tre i -5, Jaco Van Zyl er i -4 og Merrick Bremner lukker top-5 af i -3. Favoritten Charl Schwartzel er nummer 38 efter en første runde i +1.
Herunder kan du se lidt højdepunkter fra førstedagen af Tshwane Open.