Mickelson på førstepladsen på Pebble Beach

 
 
13-2-2016 PGA Tour 2016, AT&T Pebble Beach Pro-Am, Pebble Beach Golf Links, Pebble Beach, CA, USA. 11-14 Feb. Phil  Mickelson of United States tees off on the 1st hole during the third round.
Phil Mickelson gik 3. runde i AT&T Pebble Beach Pro-Am i 66, 6 under par og har lagt sig i spidsen af turneringen med en samlet score på 16 under par. Japanske Hiroshi Iwata er med en samlet score på 14 under par på andenpladsen.
Se leaderboard fra AT&T Pebble Beach Pro-Am
 
 
–oOo—
VictorGebhardØsterby_aalborg15-295843Victor Østerby sluttede som nr. 58  i Bangladesh Open på Asian Touren. Victor Østerby var eneste dansker i feltet. Østerby gik de 4 runder i 71, 71, 74 og 73 og endte med en totalscore i 5 over par. Turneringen blev vundet af Thitiphun Chuayprakong, fra Thailand i 21 under par
Se leaderboard fra Bangladesh Open her
 
 
—oOo—

Jordan Spieth får mindeplade i den lille by Vero
Jordan Spieth får mindeplade i den lille by Vero

Godt nok fik Jordan Spieth en blandet start på denne uges PGA Tour turnering. Han kan dog – uanset resultatet på Pebble – se tilbage på en uge, hvor han blev hædret for et fantastisk slag han præsterede i december.
Spieth var sammen med sin ven, countrystjernen Jake Owen, til start ved en velgørenhedsturnering i den lille by Vero. Og hvad der skete under en af runderne, er bedst beskrevet med Jake Owens egne ord:
– Jordan og jeg har den ting sammen, at vi tit vædder om hvor stor chance der er for, at Jordan holer et slag. På forni står han med et 98-yard wedgeslag tilbage, og så siger han til mig: “Hvad giver du? Jeg holer den her!”. Jeg kiggede bare underligt på ham, men han slår slaget og da bolden er i luften vender han sig om mod mig, og siger: “Betal!”. Og så ser jeg ellers bolden lande tre fod bag hullet og spinne i. Sådan noget sker bare ikke for almindelige mennesker!
De cirka 1.000 tilskuere bag green var lige så imponerede som Jake Owen, og golfklubben besluttede – baseret på Owens historie – at sætte en mindeplade i jorden på det sted hvorfra Spieth slog sin wedge.
—oOo—
Annika Sörenstam vil være Solheim Cup kaptajn
Annika Sörenstam vil være Solheim Cup kaptajn

Når næste års Solheim Cup skal spilles i Ohio, USA, så bliver det med alletiders mest vindende Solheim Cup spiller som kaptajn for det amerikanske hold. Julie Inkster har vundet intet mindre end 15 matcher i de ni Solheim Cups hun har spillet.
Og nu melder den mest vindende europæer sig på banen som hendes modstander. Annika Sörenstam, der vandt 22 matcher i otte forsøg vil nemlig være kaptajn for det europæiske hold, melder hun nu ud.
– Jeg vil elske at være Solheim Cup kaptajn, og 2017 har været mit mål i lang tid. Jeg har officielt puttet mit navn i hatten, og nu må vi se hvad der sker, sagde Sörenstam, der har været assisterende kaptajn for Europa ved de sidste tre Solheim Cups.