Sidste chance for 2 gratis billetter til golfmessen i Herning med Golfhæftet

Soelleroed GK
Søllerød Golfklub er en af de nye baner som er med i Golfhæftet

Med Golfhæftet kan du spille over 750 golfbaner til 1/2 greenfee. Du kan spille alle de medvirkende klubber en gang i 2016 til 1/2 pris. Det er rekord mange baner, der er med i Golfhæftet i 2016. I Spanien er antallet over 100, i Sverige kan du vælge mellem over 200 dejlige baner. I Danmark er antallet næste 100. I Jylland kan du f.eks. spille Stensbalegaard Golf eller Royal Oak, På Sjælland er Søllerød Golfklub en ny bane som er kommet til i 2016, og den vil der uden tvil være mange der glæder sig til at spille til 1/2 freenfee.
I Herning afvikles den store golfmesse, som er en del af Skandinaviens største rejsemesse “Ferie for Alle” der afvikles den 26. – 28. februar. Køber du Golfhæftet i Teetimeshoppen kan du til og med i morgen, tirsdag få 2 billetter til messen som velkomstgave.
Du kan bestille dit Golfhæftet ved at klikke her