WITB: Bubba Watson

Bubba Watson
Northern Trust Open har en meget stor stjerne hos mange på PGA Touren, og alle håber en dag at kunne løfte trofæet på Riviera Country Club i Californien. For Bubba Watson er det nu lykkedes to gange, efter han ovenpå sejren i 2014 vandt igen søndag.
– Læs mere: Bubba viste klassen og vandt igen på Riviera – Rory faldt sammen
I en meget spændende finalerunde var flere spillere inde i kampen om sejren, men med en afsluttende 18 huller i 68 slag (-3) endte Gerry Lester “Bubba” Watson Jr. med at vinde med et enkelt slag foran Adam Scott og Jason Kokrak, mens Dustin Johnson blev nummer fire. Med sejren avancerede den farverige amerikaner til at være nummer 11 i FedEx Cuppen og nummer fire på verdensranglisten.
Bubba Watson har i en del år efterhånden spillet med udstyr fra Ping, og som man kan se i nedenstående oversigt, var det også udstyr der fra, der var med til at vinde karrierens sejr nummer ni på PGA Touren.
Driver: Ping G (9 grader, Grafalloy Bi-Matrix Pink X skaft).
3-kølle: Ping G (14,5 grader, Fujikura Motore Speeder Tour Spec 8.2X skaft).
Jern (2): Ping S55 (True Temper Dynamic Gold X100 Tour Issue skaft).
Jern (4-9): Ping S55 (True Temper Dynamic Gold X100 Tour Issue skafter).
48-grader wedge: Ping S55 (True Temper Dynamic Gold X100 Tour Issue skaft).
52-grader wedge: Ping Glide SS (True Temper Dynamic Gold X100 Tour Issue skaft).
56-grader wedge: Ping Glide SS (True Temper Dynamic Gold X100 Tour Issue skaft).
60-grader wedge: Ping Glide TS (True Temper Dynamic Gold X100 Tour Issue skaft).
Putter: Ping Anser Milled Anser 1.
Bold: Titleist Pro V1x.
Northern Trust Open, resultat.