Video: Her er beviset. Rygterne om Tiger var falske

TigerWoods_bethesda14-272639I går kunne vi her på Teetime.dk fortælle, at Tiger Woods’ agent havde været ude og dementere et rygte der sagde, at Tiger havde lidt et alvorligt tilbagefald i sin rehabilitering.
Rygterne gik på, at Tiger hverken kunne sidde ned eller gå uden smerter, og at hans tilbagevenden til golfsporten var tvivlsom. Disse påstande kaldte Woods’ agent, Mark Steinberg, dog for latterlige, og fastholdt at Tigers genoptræning gik fremad.
— Læs også: Tigers agent afviser rygter om tilbagefald
I dag tog Tiger så selv til genmæle overfor rygterne om hans helbred, og i en video på hans egen Twitter-profil, der er dateret d. 24. februar, viser han et sving fra en simulator med teksten “god fremgang”.
Det er første gang Tiger indikerer noget omkring sin vej tilbage til alverdens golfbaner, og selvom der stadig ikke er sat en dato på et eventuelt comeback, så ligner det dog at han er på rette vej.