Gnags fejrer 50 års jubilæum med koncert under Made in Denmark 2016

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange

Gnags vender tilbage til scenen igen i 2016. Året markerer samtidig det legendariske rockbands 50 års jubilæum, og de er samtidigt første band på plakaten til Made in Denmark Festival.
Gnags’ turné i 2016 bliver en naturlig forlængelse af sidste års succesturné ”Flashback Tour 2015, som ramte hele landet og fik enorme roser fra såvel publikum som anmeldere.
GNAGS er første navn på plakaten ved Made in Denmark Festival 2016….. næste navn kommer i løbet af en uges tid. Peter A.G og Per Christian Frost lover, at det bliver Gnags, som vi kender og elsker dem – i et forrygende show med masser af energi!
— Læs også: Made in Denmark får sin egen festival
Promoter Flemming Astrup udtaler: ”Det er lidt af en drømmebooking for os i år 1 for Made in Denmark Festival. Tænk sig at præsentere det måske mest ikoniske danske band nogensinde med 50 års musik i bagagen. Den typiske golfer har jo også forskellig alder, så vi er sikre på at vi rammer vort publikum med Gnags der kan trække på et hitkatalog over de sidste 50 år”.
Gnags går på scenen torsdag aften den 25. august. Har du købt 1-dags torsdag eller partout billet, så har du gratis adgang til  Made in Denmark Festival. Har du ikke købt endnu, kan billetter købes via dette link: http://madeindenmarkgolf.dk/billetter
Du kan læse meget mere om Made in Denmark på Teetimes turneringsside, der findes ved at klikke her.