Major Vinder Øvelse

Major-Vinder-Øvelse-anders-dahl
Instruktion øvelse med Anders Dahl Christiansen

Padraig Harrington, der har vundet flere majors, har brugt øvelsen, du kan lære ved at se eller gense videoen:Major Vinder Øvelse”.
Om tippet her siger den tidligere landstræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut følgende:
”Øvelsen i denne video vil lære dig at kontrollere dine muskler i dine underarme, så du ikke drejer dine underarme unødvendigt ind gennem træffet med bolden, når du putter. De fleste ved, at det kan være en god idé, at tage overdrevet brug af underarme og hænder ud af bevægelsen, når man putter og lade bevægelsen minde om et pendulsving, styret primært af en ”rokkende, vuggende” bevægelse fra skuldrene.
For dem, der ikke helt ved, hvordan de skal træne dette, vil øvelsen i videoen kunne lære de fleste at undgå unødige bevægelser fra underarme samt hænder, og hjælpe dem med oftere at få de små marginaler på deres side, når de er på puttinggreen”.
Øvelsen i klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan øvelsen også ses i ”Det succesfulde shortgame”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde sving”, som bl.a. fik følgende ord med på vejen ”uden sammenligning den bedste danske video eller DVD om golf instruktion nogensinde”.
Se videoen og lær tippet Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, ind imellem bruger i sin træning.
Se videoen nedenfor eller se den på YouTube herArtiklen fortsætter under videoen….

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden her. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden her – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og ekstrem ”Value for money”!
På Teetime.dk kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes i teetimeshoppen.dk her
Se eller gense videoen ”Major Vinder Øvelse” her
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

  1. ”Den gode afslutning”
  2. ”Et atletisk set up”
  3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
  4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
  5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”
  6. ”Start dit sving på Pro Manér”
  7. ”Usund / Usand myte”
  8. ”Chipping og Evaluering”
  9. ”God kontakt på dine chip slag”
  10. ”Power tip – Wide to narrow”

 
— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.