Syg Thorbjørn Olesen bedste dansker i Perth

29/01/2016 European Tour 2016, Commercial Bank Qatar Masters, Doha GC, Doha, Qatar. 27-30 Jan. Thorbjorn  Olesen of Denmark during the third round..
Det ligger nærmest i overskriften. Når en småsyg Thorbjørn Olesen kan være bedst placerede dansker efter første runde af ISPS Handa Perth International, så vælter danskerne sig ikke i birdies ‘Down Under’.
Olesen er forsvarende mester, og efter en runde i -1 er han placeret på en delt 33. plads efter første runde af sin karrieres første titelforsvar. Efter runden var det straks hjem i seng, og pleje en skidt timet forkølelse, som forhåbentligt er ovre når anden runde starter fredag.
— Læs også: Nu gør de det igen! Nicole fører – Malene og Nanna i top-10.
Fra Thorbjørn Olesen er der desværre et pænt spring ned til næste dansker på leaderboardet. På en delt 92. plads i +2 finder vi Lucas Bjerregaard, der altså ikke helt kunne følge op på det flotte spil han viste i Malaysia i sidste uge.
Lasse JensenLasse Jensen er et slag længere tilbage på en delt 107. plads i +3, imens Joachim B. Hansen og Morten Ørum Madsen deler 137. pladsen i +5. Altså skal der brændes en god danskerdag af i morgen, hvis vi skal have mere end den forsvarende mester med videre til weekenden i Australien.
— Læs også: Thorbjørn glæder sig til titelforsvar i Australien
Amerikanske Peter Uihlein fører i -7 foran Romain Wattel og Shiv Kapur i -6. Sidste uges vinder Marcus Fraser er delt nummer 13 i -3, hvilket er et slag bedre end Louis Oosthuizen på en delt 23. plads. Den langtslående belgier Nicolas Colsaerts er i +3 på samme plads som Lasse Jensen, imens Victor Dubuisson deler skæbne med Morten Ørum og J.B. Hansen på 137. pladsen.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra anden runde fredag fra 06-10.
ISPS Handa Perth International, leaderboard